Privat politik

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.


Jeg bekræfter hermed,  at jeg er bekendt med persondataforordningen, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Jeg fører ikke journal eller opbevarer andre data eller noter på dig, end dem du selv opgiver, eller hvis du skriver dig op til at modtage nyt fra mig eller beder mig om at oprette oplysninger for dig til brug i mit arbejde med at hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du sender mig mails med private oplysninger, opbevarer jeg disse i mit mailsystem. Oplysninger, som du deler med mig via Facebook eller andre sociale medier er dit eget ansvar. Dette gælder også beskeder sendt via messenger.

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Disse informationer indsamles for at optimere din brugeroplevelse og med henblik på at kunne målrette relevant information og tilbud til dig. Det gælder eksempelvis, når du benytter Clinic of new hope, og når du skriver dig op på min mailingliste, interagerer med mig på de sociale medier, sender mails eller beskeder.

Jeg deler ikke dine data med andre. Dine data opbevares ene og alene til udsendelse af nyhedsbreve samt til at oplyse dig om kommende nyheder.

Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når du giver mig din emailadresse, giver du samtidig samtykke til, at jeg må sende dig mine nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev her på min hjemmeside,( under der hvor tilmeldningsboksen til nyhedsbrevet er.)

Du kan i forbindelse med at være opskrevet til mit nyhedsbrev til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet, hvorefter alle data vil blive slettet med det samme.