Anbefalinger

Anbefaling.


  Jeg har target online- kurset "Stå Stærk i dig selv, og dit Selvværd" og jeg kan varm anbefale kurset. 

  Bertha er rolig og varmhjertet og du føler dig tryg i hendes nærvær. Du kan mærke hendes hjerte i det hun gør og at hun brænder for sin sag.


  Opgaverne, som jeg skulle lave efter hver undervisning, gav rigtig meget. Særlig det med at flytte fokus og skifte tanker ud. Du får skrevet dine tanker ned og ser dem med andre øjne. Du begynder at se dit negative tankemønster og lærer hvordan du kan erstatte det med nogle gode opbyggende tanker.


  I sin undervisning er Bertha meget ærlig om sit eget liv og tager eksempler derfra. Hun er ikke bange for at afsløre sin sårbarhed. Det er til stor hjælp, for det får dig til at føle, at du er ikke den eneste i verden som har problemer og at det kan lade sig gøre, at få et bedre liv ved at arbejde på det.

  Til sidst vil jeg takke dig Bertha for den kærlighed, der strømmer ud fra dig. Det viser den omsorg du har for de kvinder, som søger hjælp hos dig. 

  Vinlig hilsen


  Conny Zachariassen

  Færøerne

  Anbefaling.


  Jeg har taget miniforløbet Få et bedre tankemønster” hos Bertha. Det var 4 Sessioner, hvor jeg lærte om tankerne og fik redskaber til at ”sortere dem”, så jeg fremadrettet kan blive bedre til at ”bygge videre” på de positive tanker.
  Jeg er nu blevet mere bevidst om mine tanker, så jeg tror, det vil jeg hjælpe mig meget fremover.
  Tak Bertha for nogle gode lektioner, snakke, eksempler og øvelser.
  Du er rigtig god til dit arbejde. Du hører mig, og laver gode eksempler/øvelser ud fra mine behov.
  Jeg vil varmt anbefale dette kursus til andre!


  Venlig hilsen og tak fra
  Susanne


  Anbefalinger:

  Anbefaling.


  Jeg tog kontakt til Bertha, da jeg virkelig havde brug for hjælp.

  Noget som har været meget vigtigt for mig, er at vide at jeg har kunne arbejde i et tempo, som passer til mig. At jeg ikke skule blive presset ud i noget jeg ikke kunne magte.

  Og der har Bertha set mig, lige som den jeg er, og vi har kunne arbejdet sammen på en god og behagelig måde, i et stille tempo. Jeg har fået lov til at fundere og reflektere, ja tænke over tingene, hver gang, og det har jeg sat stor pris på.

  Jeg har især fået hjælp til min angst og mit selvværd. Og igen, jeg har følt mig både set og mødt lige der hvor jeg er i mit liv, og har i den grad fået den hjælp jeg skal bruge. Jeg har fået gode, og brugbare redskaber samt øvelser, som jeg også kan bruge igen og igen derhjemme, og det er jeg taknemlig for.

  Bertha er en meget positiv person, og noget jeg har sat stor pris på, er at hun også har Gud med i det hun gør.

  Bertha har roen med sig, og jeg har altid følt mig tryg, og i trygge rammer, når jeg har mødtes med Bertha.

  Jeg kan kun herfra give Bertha den bedste anbefaling.


  Kærlig Hilsen


  Tove Nielsen

  Anbefaling.


  Jeg fik kontakt med Bertha for nogle måneder siden, da jeg havde akut behov for hjælp.

  Efter samtale med Bertha så hun mit behov med det samme.


  Mit selvværd skule bygges op igen, og der skule også tages hånd om min stress, da jeg havde kæmpet i så lang tid.

  Bertha er effektiv og nærværende og hurtig at handle. Hun ser mig altid lige der hvor jeg er, og har altid givet mig det jeg har behov for i den aktuelle situation.


  Jeg har fået effektive redskaber, samt mange gode øvelser igennem nogle måneder, både via Coaching og samtaler. Det har været med til at jeg har rykket mig, og at jeg fungerer bedre i min hverdag.


  Jeg vil helt sikkert kontakte Bertha igen, når behovet opstår.


  Jeg kan kun give Bertha mine allerbedste anbefalinger, hun gav mig håbet og troen tilbage, når jeg allermest havde behov for det. Hun mødte mig, og forstod mig, og så mig.


  Jeg bor på Færøerne, og har fået al hjælp online, via messenger, og det fungerer fint.


  Hun er det hele værd.

  Tak for dig.


  Mvh Rannva.


  Anbefaling.


  I December måned valgte jeg at tilmelde mig Håbets julekalender, som Bertha havde, i ”Clinic of New Hope.”

  Det er jeg utrolig glad for jeg gjorde. Den har givet mig så meget livsgejst, begejstring og glæde. Jeg har fået meget mere overskud, og mere mod på livet. Samtidig hviler jeg mere i mig selv, og har fået en indre ro.

  Taknemlighed var en af de emner som Bertha delte om. Det gjorde bare noget ved mig. Det fik mig at tænke og reflektere over både store som små ting i mit liv. Glæde var et andet emne som jeg også synes var meget spændende.

  Bertha havde en glaskrukke, hvor hun lagde sedler i hver gang om hvad der egentlig gjorde hende glad og taknemlig. Det har jeg reflekteret meget over, og det har fået mig at gøre det samme. Hvad gør mig taknemlig i dag, og ligesådan med glæden.

  Ja den her julekalender har helt sikkert givet mig mere Håb og Tro i livet. Håb for fremtiden, ja at der er lys forude. Ja egentlig har jeg fundet mere ro i min egen vandring med Gud, som for mig repræsenterer håbet, lyset.

  Jeg har hver uge glædet mig til den nye video som Bertha ville dele. Bertha delte både i video, og citater, og sange om hvert emne. Og hver uge kom noget nyt og spændende input. Alt har været så givende for mig. Jeg har rigtig godt kunne lide at der har været et så blandet indhold. Bertha er også så behagelig at høre på i sine videoer, og har en god udstråling.

  Jeg har hele December måned og Januar arbejdet med mig selv, og nu er jeg blevet bedre til at prioritere det som giver mig værdi og mening.

  Ja tænk hvor meget der kan komme ud af en julekalender. Jeg kan kun anbefale jer om at tage kontakt til Bertha. Hun er både sød og venlig og dygtig. Hun vil helt sikkert give jer den bedste hjælp, lige som hun har gjort for mig.


  Af hjertet Tak, Hilsen Sussanne R.

  Ingrid

  Anbefaler Clinic Of New Hope


  Jeg har været hos Bertha, over et par gange, og har været rigtig glad for det.

  Bertha er en stærk kvinde, som møder mennesket lige hvor man er. Hun er loyal, og har empati og evnen til at give det, som er brug for. Efter nogle samtaler med Bertha, har jeg  fået mod og styrke og rejst mig op. Vil sige tusind tak til dig Bertha, for hvad du har formået.

  Bertha er målrettet og har masser af livserfaringer. Hun har troen på, at man kan rejse sig, og det gør bare, at man selv får styrken og troen. Hun er en fighter, og er fuld af begejstring og livsglæde, som er meget smittende.

  Bertha er en vis kvinde og GUD bruger hende rigt gennem Clinic of New hope.

  Jeg ønsker bare så meget, at mange kvinder må rejse sig og komme til at kende sin værdi og være lykkelige og glade.

  Og jeg ville så meget ønske, at de turde tage imod hjælp, når livet ikke lige går. Det har vi alle ret til.

  Alle de bedste anbefalinger til Bertha herfra.


  Knus fra Ingrid.